Surfing märken, swimwear och surfmode

0

Bad och surfmode
Kalifornisk surfing chic och klädmärken. Det finns många kända surfmärken som

Tänk på att i varmare klimatzoner som i Brasilien är det nödvändigt att skydda kroppen mot solen. Det finns speciella badkläder som ger skydd.
Tänk på att i varmare klimatzoner som i Brasilien är det nödvändigt att skydda kroppen mot solen. Det finns speciella badkläder som ger skydd.

Genuina surfingkläder hittar man på Huxter!

Om du vill se en genuin surfbutik där man kombinerar med New England stil ska du besöka Huxter en liten surf manswear butik i Rhode Island. Huxter skapades med idén om att gifta ihop lyx och nytta i ett varumärke som är representativ för dess födelseort: New Englands karga kust. Hemsida: http://huxtergoods.com

Aqua Bendita

Ett relativt nytt märke som kanske inte är speciellt känt men som fått mycket publicitet för sina baddräkter kanserade sin kollektion 24:e juli 2013. Det är den Colombianska duon Catalina Alvarez och Mariana Hinestroza som ligger bakom en spännande kollektion med lädervästar med nitar till safaritema och diverse utsmyckningar i pärlor.
Besök hemsida

sueno

Sueno Swimwear 
Vogue skrev om Sueno Swimwear som grundades av Joanna Tranter och som inspirerats av äventyr och grundarens kärlek till att resa. Sueno är detaljrik med mjuka tyger, djärva skärningar och djärva tryck och färger. Kolla på www.suenoswimwear.com.

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply