Ralph Lauren

0

Ralph Laurens sidenklänningar och pikétröjor är populära bland förmögna och kändisar runt om i världen. Ralph Lauren var i armén innan han gick med i Brooks Brothers som försäljare, och senare började göra mode för män. Han lanserade sin egen satsning 1971 med en Polo-logotyp eftersom han inspirerades av Polo. Han designade sedan kläder för många andra sportevenemang som OS, US Open och Wimbledon. Ralph Lauren kläder, parfymer och tillbehör representerar aura av tidlös stil.

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply

Ralph Lauren – och den amerikanska nationalismen

0

Ralph Lauren är en amerikansk modedesigner som är mest känd för Polo Ralph Lauren, pikettröjor, skor och bomullsskjortor. Melania Trump valde klädmärket och en blå kashmer när hennes man valdes in.

Det är ett livsstilsvarumärke och ett av de största mode imperier i världen,där logotypen är den välkända polospelaren. Varumärket finns både för män och kvinnor och tillhör ett av de dyraste och exklusiva klädmärkena för män.

Var och en av Ralphs personas är en amerikansk arketyp från styrelserummet till cowboy och östkust preepy.

  • Concept exklusiv linje bortom trender och mode: black label
  • Den moderna europeiska mannen – Polo Red är en kryddig orientalisk doft som frontas av den argentinska polospelaren Nacho Figueras.

Ralph Lauren började med design av slipsar men numera har de en bred kollektion för män, kvinnor och barn med skjortor, skor, parfym och kepsar.Kläderna går att köpa som outlet.

Snygga Ralph Lauren väskor 2015

Väskor från butiken i Stockholm fotograferade i februari 2015.

Ralph Lauren väska gul

Gul trendig dam väska…Ralph Lauren väska turkostblå

Turkos chick damväskaRalph Lauren väska brun

Bruna snygga damväskor

Ralph lauren - resevä

Herrväska och skor

Galleri Ralph Lauren 2015

Stockholm butiker

  • Flashipstore:  Biblioteksgatan/Mäster Samuelsgatan.
  • Nybrogatan 3

Hemsida

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply