Michael Kors – utropstecken hur människor klär sig!

0

Michael Kors klockor

Michael Kors är en amerikansk modeskapare som idag har 76 europeiska butiker , som säljer handväskor, smycken, klockor , skor och kläder och de expanderar kraftigt. Hans stil är ofta klassisk amerikansk sportwear och han  är specialiserad att omsätta glamouren i praktiska termer.

 

Alla de tillbehör jag designar bli utropstecken till hur människor klär sig

Moderedaktören kollade in snygga Michael kors väskor

Snygga och eleganta korsväskor från butiken på Biblioteksgatan i Stockholm – fotograferade i februari 2015.
Snygga väskor från Michael Kors Michael Kors - röd väskaMichael Kors - Snygga väskor Michael Kors - svart och vit väska   Michael kors vit väska Svarta väskor från Michael Kors.

Accessoarer och tillbehör

I Michael Kors värld är tillbehören något som ofta riktar till sig blickar som är byggstenar i en modern garderob. Speciellt väskorna är populära men även accessoarer som plånböcker, snygga trendiga Michael kors klockor, skor, örhängen och solglasögon. Han är en av domarna i Project Runway tillsammans med Heidi Klum och Nina Garcia.

Michael Kors säljer lyxvarumärken med utseendet och känslan av en högre prisklass. De flesta Kors väskor kostar mellan € 300 till € 1.000, jämfört med € 1000 till € 2000 för många av deras största europeiska konkurrenter. Strategin fungerar och de har kraftigt ökat omsättningen i Europa.

Utöver de fysiska butikerna finns  det flera webbshoppar där du kan köpa Michael Kors exempelvis Zalando.se.

Läs finansartikel om att investera i Kors.

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply