Michael Kors – utropstecken hur människor klär sig!

0

Svenskättlingen Michael Kors stil är ofta klassisk amerikansk sportwear och han  är specialiserad att omsätta glamouren i praktiska termer.

Vår och sommarkollektion 2020

Vårkollektion 2019


Michael Kors klockor

Michael Kors är en amerikansk modeskapare som idag har 76 europeiska butiker , som säljer handväskor, smycken, klockor , skor och kläder och de expanderar kraftigt

Alla de tillbehör jag designar bli utropstecken till hur människor klär sig

Moderedaktören kollade in snygga Michael kors väskor

Snygga och eleganta korsväskor från butiken på Biblioteksgatan i Stockholm – fotograferade i februari 2015.
Snygga väskor från Michael Kors Michael Kors - röd väskaMichael Kors - Snygga väskor Michael Kors - svart och vit väska   Michael kors vit väska Svarta väskor från Michael Kors.

Accessoarer och tillbehör

I Michael Kors värld är tillbehören något som ofta riktar till sig blickar som är byggstenar i en modern garderob. Speciellt väskorna är populära men även accessoarer som plånböcker, snygga trendiga Michael kors klockor, skor, örhängen och solglasögon. Han är en av domarna i Project Runway tillsammans med Heidi Klum och Nina Garcia.

Michael Kors säljer lyxvarumärken med utseendet och känslan av en högre prisklass. De flesta Kors väskor kostar mellan € 300 till € 1.000, jämfört med € 1000 till € 2000 för många av deras största europeiska konkurrenter. Strategin fungerar och de har kraftigt ökat omsättningen i Europa.

Utöver de fysiska butikerna finns  det flera webbshoppar där du kan köpa Michael Kors exempelvis Zalando.se.

Läs finansartikel om att investera i Kors.

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply