Hermès – kollektioner 2020/2021

0

Hermès (uttalas er-mez) gör den klassiska väskan Birkin för hand i Pantin som ligger utanför Paris. De är kända för excellens. Företaget säljer parfymer, klockor, skor, scarves, läderväskor, smycken, accessoarer och de säljer krokodilskinns T-shirtar för 94 000 dollar  och badlakan för 1275 dollar.

Hermes vår och sommarkollektion 2020 för män

Hermes höst och vinter kollektion 2020/21

Birkin bagen är uppkallad efter Jane Birkin. Hermes Birkin väskor säljs inte på nätet och är bara tillgängliga i Hermes butiker med en prislapp som börjar runt $ 7000 och uppåt. På Stockholms auktionsverk Fashionauktion hade en birkinväska Gris elephante crocodile porosus från 2010 ett utrop på 220 000 kronor. År 2011 såldes Hermes Birkin-väskan för 203 150 USD i en auktion.

Det är en statussymbol som växt i popularitet och kändisar som Kate Moss, Lindsey Lohan, och Gwenyth Paltrow har alla dessa handväskor. Victoria Beckham sägs äga över 100 stycken Hermes Birkin väskor, med ett värde på över en miljon dollar. Väntetiden för att få en av dessa handgjorda läderväskor är mellan två till tre år.

Om Hermes stil

Denna franska lyxtillverkare grundades 1837 av Thierry Hermes och kontrolleras av Hermes familjen De började först med att göra läderselar och sadlar. Företagets vagnssymbol påminner dig om företagets början som sadeltillverkare. 

Hermes är en symbol för finess och klass med allt de gör altifrån väskor, skor, parfymer, kläder eller interiörer till hus.

Stilen är bohemisk och ofta i läder. Den främsta styrkan i Hermès är kärleken till hantverket och de ser sig som kreativa hantverkare på alla nivåer i företaget.

Bland kändisar som haft Hermès scarves finns Sharon Stone i Basic Instinct och Grace Kelly.

Företaget är ett av de som ökat sin försäljning inom branschen under senare år. På Forbes lista över väldens mest innovativa företag kommer företaget på 13:e plats.

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply