Making the Amerikan man – Amerikanskt mode för män

0

Making the Amerikan man är en dokumentär som går på Netflix som handlar om manligt mode i USA. Följer man den politiska debatten på de politiska konventen – ser man att många vill ha handelshinder och restriktioner mot den kinesiska importen och dokumentären marknadsför det inhemska amerikanska modet.

Välklädd och ABC till manligt mode om USA tillverkat kvalitetsmode som ofta är handgjorda och priset lär högre. Tidningar som handlar om manligt mode: FHM, Stuff, theartofmanliness.com ligger i tiden. Nu marknadsförs de amerikanska klädmärkena som fortfarande har sin produktion kvar i USA med klassiska värden där manligheten som gentlemanna mässighet, balanserad manlighet och stark karraktär.

Företag och intressanta produkter inom amerikanskt mode

Företag som man intervjuar i filmen.

Amerikanska grooming företag och produkter

För den som vill se amerikanskt retromode från 70-talet och samtidigt en del skratt rekommenderas JC Penney Catalogen från 1979!

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply