Activewear /Träningskläder – de nya sportkläderna

0

Active Wear

Sporttrenden är tillbaka!
Alla vill se bra ut när de tränar och sportwear dvs träningskläder är inne och används även av personer som inte idrottar.

Om du är en person som tycker om moderna kläder, och sedan letar efter snygga kläder vill du troligtvis köpa activewear till din garderob. Att få tag på bekväma sport kläder är enklare än någonsin tack vare Internet. Sporttrenden innehåller ett brett spektrum från skor, löpartights som ger benen en fin form, ryggsäck, baddräkt, shorts till toppar, mönstrade leggings, sport behåar och bomberjackor. För män är det alltfler som använder sportpåse eller en maskulin ”manbag”. Vanligt att man blandar activewear med andra ungdomsstilar som Street, Hiphop och cyber

Vilka kläder är det bästa valet för sporten som du utövar? Bortsett från estetiken  syftar träningskläderna att transportera bort svett från huden och hålla kroppen sval på sommaren och varmt på vintern om du ägnar dig åt en utomhussport. Om du joggar eller cyklar, då vill du vara säker att de kläder som du väljer är klarar fukt på ett effektivt sätt.

Den som annamat  skatetrenden kör troligtvis redan idag streetwear och outerware där det finns ett stort urval av klädesplagg i från jackor till byxor, mössor, tees, hoods, crew, skjortor, kepsar och handskar. Bland de mest kända skatemärkena finns Vans of the Wall som är kända för sina skor, Bones som utökat sitt sortiment att vara mer än hjul, Matix, Volcom, CLWR och Skank.

Det är mestadels personliga preferenser om du väljer tajta eller mer pösiga kläder. Bra material beror på vad du ska använda – spandex, goretex, nylon eller polyestermaterial är populärt för att få optimal rörelsefrihet.

När du köper kläder för träning finns det saker som viktigare än priset, så köp inte alltid den billigaste produkten. Om träningskläder du tittar på verkar lite för billigt jämfört med andra liknande kläder som du har sett kan det vara begagnade varor som inte hade tillräcklig kvalité att säljas av de högkvalitativa varumärkena. Du kan naturligtvis fynda activewear på nätet eller i outlet butiker i Sverige.

Kläder actionware

Internationella webbshoppar med träningskläder och intressanta klädmärken!

I Sverige har vi webbshoppar som budofitness.se som har träningskläder.

Exempel på traditionella sportmärken:

Traditionella sportmärken: Nike , Reebook , Adidas, New Balance, Asics, Urban Outfitters

Tips hur du kan spara pengar på sportkläder

Om du är på en budget och måste spara pengar på ditt gym kläder Köp helt enkelt vänta tills det kommer en kampanj. Om du köper kläder online tänk på att speciella dagar som Thanksgiving, Valentines, och Mors dag är alla bra dagar att få stora rabatter på kläder i internationella butiker.

Share.

About Author

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara en fashionista men under några månader jobbade jag vid Norrmalmstorg och började lägga ut bilder från modebutikerna kring Stureplan.

Leave A Reply